5

Robert Boersma | Drijfveer Media

Thorgall is een echte autodidact. Hoewel hij geen bachelor of iets dergelijks heeft behaald, heeft hij zonder twijfel HBO+ denkniveau. Hij duikt op problemen en grijpt ze bij de keel. Kan kwesties theoretisch benaderen maar ramt net zo lief uren op zijn toetsenbord om dingen gedaan te krijgen. Zijn stormachtige ontwikkeling in het afgelopen jaar heeft hem onmisbaar gemaakt voor ons. En deze motormuis is bovendien een aangenaam persoon in de omgang.

Marcel Wiersma | Drijfveer Media

Thorgall was mijn mentor en collega bij Drijfveer Media. Ik heb enorm veel vakkennis van Thorgall geleerd en samenwerken met Thorgall gaat als vanzelf. Als Marketeer is hij bijzonder veelzijdig. Met veel kennis én ervaring van diverse aspecten binnen full-service online marketing kan hij elke onderneming helpen; van websiteontwikkeling en -ontwerp tot social media advertising en van SEO tot AdWords. Daarbovenop is Thorgall een zeer zelfstandige werker en is een aanwinst voor elke online marketingorganisatie.

1
2

Daniel Struik | Drijfveer Media

Thorgall heeft mij in drie maanden op een hele prettige manier de basics van online marketing geleerd. Hij is specialist op het gebied van SEO, linkbuilding en webdesign en deelt met alle plezier zijn kennis met je op dit vlak. Wat ik in hem waardeer is zijn intrinsieke drive en zijn professionele houding: op het moment dat het niet helemaal duidelijk is wie wat moet doen binnen een team, is hij de eerste die zijn verantwoordelijkheid neemt.

Sietse Hoogsteen | Drijfveer Media

Tijdens mijn periode bij Drijfveer Media heb ik Thorgall leren kennen als een zeer prettige collega met veel kennis van online marketing. Met al mijn vragen over SEO, Webdesign, Google Analytics en Linkbuilding kon ik altijd bij Thorgall terecht. Hij staat direct voor je klaar en zijn feedback is zeer nuttig. Dankzij Thorgall heb ik veel over online marketing geleerd en daar ben ik hem heel dankbaar voor.

3
6

Nadia Akkerman | Pienter Online

Tijdens mijn werkzaamheden als online marketeer bij Pienter Online heb ik samen mogen werken met Thorgall. Al tijdens zijn eerste dag maakte hij indruk op mij door zijn professionele en klantgerichte houding. Thorgall staat klanten op een vriendelijke, rustige en duidelijke manier te woord en hij weet een gesprek altijd tot een goed einde te brengen. Als online marketeer verstaat hij zijn vak en weet hij effectieve campagnes op te zetten en targets te behalen. Als collega heb ik Thorgall leren kennen als een persoon die zeer prettig in de omgang is en waarmee ik graag even een praatje maakte.

Eric Zwolle | FrankNL

Met veel waardering heb ik de werkzaamheden van Thorgall bij FrankNL gevolgd. In de werkzaamheden die Thorgall uitvoerde, heeft hij laten zien dat hij een snelle leerling is en gevorderde kennis heeft van SEO. Daarnaast is hij goed in het coachen van medewerkers en stagiaires en dacht hij mee over strategie van de marketingafdeling. Naast deze eigenschappen beschikt hij ook over een goede werkmentaliteit en is hij collegiaal. Als peroon heb ik hem als prettig, enthousiast en leergierig ervaren.

7
8

Timothy van As | FrankNL

Thorgall is een hele fijne collega om mee te werken. Hij volgt alle ontwikkelingen nauwlettend en probeert deze toe te passen binnen de organisatie. Thorgall is niet zomaar tevreden, hij probeert altijd het maximale uit zijn werkzaamheden te halen.

Chris Zwart | FrankNL

Als copywriter/shopontwikkelaar heb ik gedurende een half jaar regelmatig met Thorgall samengewerkt. Mij werd al snel duidelijk dat hij weet waar hij mee bezig is en duidelijke ideeën heeft over hoe dingen aangepakt zouden moeten worden. Hij houdt van een uitdaging en is niet snel tevreden. Dit, gecombineerd met zijn zelfstandige houding, zorgt ervoor dat hij in staat is goed en effectief werk te leveren. Op informeel vlak heb ik Thorgall leren kennen als een leuke, vriendelijke collega. Zowel voor een grapje als voor een serieus gesprek kun je bij hem aankloppen.

7